Požárně kouřotěsné dveře

LUME EXTRA Smoke - novinka v sortimentu


Společnost Masonite CZ spol. s r.o., uvádí na trh nový typ výrobku. Typové označení nového výrobku je LUME EXTRA Smoke. Jedná se o další produkt z řady LUME EXTRA.

Dveře LUME EXTRA Smoke jsou jednokřídlé interiérové protipožární a kouřotěsné dřevěné plné hladké otočné dveře s polodrážkou pro osazení do ocelové zárubně s PVC těsněním (profil F3 Elastoplast případně profil H2161 Fatra). Deklarovaná třída požární odolnosti je EI1 30 C0-C4 a třída kouřotěsnosti je Sa/S200. Dveře jsou z výroby osazeny padací prahovou lištou, která tvoří nedílnou součást výrobku. Deklarace vážené vzduchové neprůzvučnosti je 27 dB. Pokud je ke dveřím přidán dřevěný práh s drážkou pro těsnění a s těsněním typu 03CV026 Plastovex, je vážená vzduchová neprůzvučnost 28 dB  (dřevěný práh s drážkou pro těsnění a s těsněním není součástí nabídky společnosti MAsonite CZ).

Dveře jsou nabízeny v povrchových finálních úpravách typu: HPL laminát, CPL laminát, 3D polypropylen, kašírovací fólie nebo nástřik barvou dle vzorníku RAL.

Masonite CZ spol. s r.o. nově také nabízí vhodnou ocelovou zárubeň standardně s příslušným šedým PVC těsněním právě k produktu LUME EXTRA Smoke a to řady ZAKO YH… DV …L/P určenou pro přesné zazdění. Dveřní uzávěr typu LUME EXTRA Smoke lze osadit pouze do zděné příčky o minimální tl. 100 mm. 

Další informace o produktu naleznete také na stránkách http://www.masonite.cz/specialni-dvere-m/pozarne-kourotesne-dvere-36075d/

Tisková zpráva  http://www.masonite.cz/upload/tz-masonite-nove-kourotesne-dvere-2018-kv.pdf